dijous, 9 de març del 2017

Un total de 125 persones han participat al taller de tast de vins de la comarca organitzat per l’IECMA

|L’objectiu era formar “nous ambaixadors d’aquests productes d’extraordinària qualitat” 

El passat dijous, 2 de març, la vespra de l’obertura del 6é Congrés d’Estudis de la Marina Alta, es va celebrar la darrera sessió del taller de tast de vins fets a la Marina Alta amb raïm de la comarca. Aquesta iniciativa és un dels actes paral·lels al congrés organitzat per l’IECMA. El taller de tast s’ha desenvolupat a diferents cellers de la comarca durant cinc setmanes (els dijous 2, 9, 16 i 23 de febrer i 2 de març). Les persones participants han tingut l’oportunitat de tastar tots els vins no fortificats i amb projecció o recorregut comercial que actualment es produeixen a la Marina Alta amb raïm conreat als seus bancals.

El taller de tast de vins ha visitat les poblacions de Teulada, Ondara, Xaló (seu de dues sessions) i Gata, on han actuat d’amfitrions la Cooperativa Agrícola Sant Vicent Ferrer, l’Espai de Cata Vinalia, la Cooperativa Valenciana Virgen Pobre i el Celler de La Marina, respectivament. També s’han involucrat en el projecte, amb la presentació dels seus productes, els cellers Bodegas Fondarium, Biomoscatell, Bodegas Parcent, Joan de la Casa Viticultor, Bodegas Antonio Llobell Cardona i Les Freses. 



Des del primer moment la iniciativa ha estat un èxit. En pocs dies van quedar cobertes les 125 places disponibles per al conjunt de les sessions. Però, a més, durant la celebració dels diferents tallers s’ha aconseguit l’objectiu principal: fer créixer entre els assistents “el coneixement, l’estima i les ganes de divulgar aquests productes autòctons i d’una qualitat extraordinària, perquè esdevinguen uns autèntics ambaixadors dels vins de la comarca”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada