|L’objectiu era formar “nous ambaixadors d’aquests productes d’extraordinària qualitat”

El taller de tast de vins ha visitat les poblacions de Teulada, Ondara, Xaló (seu de dues sessions) i Gata, on han actuat d’amfitrions la Cooperativa Agrícola Sant Vicent Ferrer, l’Espai de Cata Vinalia, la Cooperativa Valenciana Virgen Pobre i el Celler de La Marina, respectivament. També s’han involucrat en el projecte, amb la presentació dels seus productes, els cellers Bodegas Fondarium, Biomoscatell, Bodegas Parcent, Joan de la Casa Viticultor, Bodegas Antonio Llobell Cardona i Les Freses.
Des del primer moment la iniciativa ha estat un èxit. En pocs dies van quedar cobertes les 125 places disponibles per al conjunt de les sessions. Però, a més, durant la celebració dels diferents tallers s’ha aconseguit l’objectiu principal: fer créixer entre els assistents “el coneixement, l’estima i les ganes de divulgar aquests productes autòctons i d’una qualitat extraordinària, perquè esdevinguen uns autèntics ambaixadors dels vins de la comarca”.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada