dimecres, 20 de novembre del 2013

L'Institut d'Estudis Comarcals de la Marina Alta (IECMA). Més de 25 anys treballant per la cultura.

Amb la conferència que duia aquest mateix títol, la presidenta de l'IECMA, Rosa Seser iniciava aquest passat dimarts el cicle de les que donaran tots els guardonats amb els Premis d'Honor Vila de Pedreguer. La xarrada es va celebrar en la Casa de Cultura de Pedreguer i entre les persones assistents hi havia l'alcaldessa Salvadora Martí, el regidor de cultura Sergi Ferrús i els membres del Jurat.
Rosa es va ajudar per a la seua intervenció d'imatges de les activitats que realitza i ha realitzat l'entitat al llarg d'aquests més de 25 anys. Va repassar els inicis, la trajectòria i les propostes de futur de l'IECMA, així com va agrair el reconeixement del premi atorgat. La conferència es va impartir en la mateixa sala on estan exposats també els treballs dels altres premiats d'aquest 2013 (l'arquitecte Josep Ivars i l'associació P.A.H.) junt a l'exposició realitzada per l'IECMA amb motiu de l'aniversari dels 25 anys a 2010, així com vitrines amb material publicat (llibres, calendaris, DVD's, etc).
En acabar la xarrada es va obrir un interessant col·loqui amb el públic assistent.
El dia 29 de novembre es farà la mateixa xarrada als alumnes de 1er de batxillerat de l'IES de Pedreguer per part del membre de la junta directiva, Pasqual Costa, i a les 20 hores s'entregaran els premis d'Honor Vila de Pedreguer en l'Espai Cultural. Des d'ací volem aprofitar per convidar a tothom a aquest esdeveniment, tan especial per a l'IECMA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada